Oosteinde 34 is destijds gebouwd als showroom, magazijn en kantoor voor de verkoop en import van Harley Davidson. Na verkoop van deze activiteiten is het gebouw herontwikkeld naar een multi-tenant gebouw met diverse mogelijkheden. In het gebouw hebben wij de volgende ruimte beschikbaar:

Oppervlakte:

- Circa 115 m2 kantoorruimte op de eerste etage verdeeld in een drietal vertrekken en bijbehorende gang, alsmede een aandeel in de algemene ruimte (ca. 135 m2 incl. medegebruik gezamenlijke keuken).

Er is parkeergelegenheid op eigen terrein

Huurprijs: EUR 13.750,- per jaar ex. btw en servicekosten

Op een prominente plek op het park bouwde wij in 2017 deze zelfstandige bedrijfsruimte. Het gebouw is hoogwaardig ontwikkelt en kan nog naar eigen smaak worden afgewerkt.

Oppervlakte:

  • - Circa 285m2 bedrijfsruimte begane grond
  • - Circa 50m2 entree/kantoor begane grond
  • - Circa 178m2 kantoor-/showroomruimte 1e verdieping

Parkeren naar behoefte

Huurprijs: EUR 45.000,- per jaar

Op een zichtlocatie vanaf de A44 hebben wij een functionele kantoor- /showroomruimte beschikbaar. Het is mogelijk naamsaanduiding te plaatsen welke duidelijk zichtbaar is vanaf de A44.

Oppervlakte:

-Circa 389 m2 kantoor-/showroomruimte begane grond

Parkeren naar behoefte

Huurprijs: EUR 31.250,- per jaar

Het bedrijvenpark van Greenib is ruim 11 hectare groot. Daarvan is 30.000 m² grond uitgeefbaar. De beschikbare grond kan vrij ingedeeld worden.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is gericht op beperking van milieuhinder tot categorie 3 bedrijven.
Er is een maximale bebouwingshoogte voor de kavels aangegeven van 13 meter bij een bebouwingspercentage van 85% van het terrein.