Het betreft hier diverse representatieve kantoorunits gelegen op de 1e verdieping van een bedrijfsverzamelgebouw, Ggnstig gelegen direct nabij de Rijksweg A44 (Amsterdam – Den Haag).

OPPERVLAKTEN
Totaal circa 218m² KANTOORRUIMTE verdeeld in een meerdere vertrekken en bijbehorende gang, alsmede een aandeel in de algemene ruimte. De kantoorruimte is als een geheel beschikbaar, maar deelverhuur vanaf 18,4m² behoort tevens tot de mogelijkheden.

PARKEREN
Er is parkeergelegenheid op eigen terrein.

HUURPRIJS
• De huurprijs voor het geheel bedraagt 90,00 euro per m² VVO inclusief opslag algemene meters, exclusief btw en servicekosten per jaar.
• Bij deelverhuur bedraagt de huurprijs 215,00 euro per m² NVO inclusief servicekosten, exclusief btw per jaar.
• De servicekosten bedragen 35,00 euro per m² exclusief btw per jaar.
• Parkeerplaatsen zijn te huur voor 275,00 euro exclusief btw per parkeerplaats per jaar.

Op een zichtlocatie vanaf de A44 hebben wij een functionele kantoor- /showroomruimte beschikbaar. Het is mogelijk naamsaanduiding te plaatsen welke duidelijk zichtbaar is vanaf de A44.

Oppervlakte:

-Circa 389 m2 kantoor-/showroomruimte begane grond

Parkeren naar behoefte

Huurprijs: EUR 31.250,- per jaar

Het bedrijvenpark van Greenib is ruim 11 hectare groot. Daarvan is 30.000 m² grond uitgeefbaar. De beschikbare grond kan vrij ingedeeld worden.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is gericht op beperking van milieuhinder tot categorie 3 bedrijven.
Er is een maximale bebouwingshoogte voor de kavels aangegeven van 13 meter bij een bebouwingspercentage van 85% van het terrein.