Het betreft hier een zeer representatieve kantoorruimte welke gelegen is op het uitstekend onderhouden bedrijventerrein Greenib Business Park aan de Oosteinde 36 te Warmond. Er is een gezamenlijke entree op de begane grond. Via de trap bereikt u de eerste verdieping waar zich diverse kantoorruimtes en technische werkplekken bevinden.

OPPERVLAKTEN
Totaal van het gehuurde bedraagt 1.126m², als volgt onderverdeeld: Circa 1.017m² kantoorruimte 1e verdieping. Circa 230m² gezamenlijke entree/kantineruimte, waarvan circa 109m² naar rato te huur is. De mogelijkheid is aanwezig om per 1 januari 2023 circa 303m² extra kantoorruimte op de begane grond bij te huren.


HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 130,00 euro per m² per jaar exclusief btw.

Het betreft hier het nieuw te bouwen representatieve bedrijfs-/kantoorgebouw “De Wetering” bestaande uit 2 units gelegen aan het Oosteinde te Warmond.

OPPERVLAKTEN
De Wetering West: Circa 570m² VVO begane grond en circa 450m² VVO op de 1e verdieping. De Wetering Oost: Circa 535m² VVO begane grond en circa 545m² VVO op de 1e verdieping.

Een eventuele alternatieve indeling behoort tot de mogelijkheden, zie hiervoor de bijlage met artist Impressions.

HUURPRIJS
De huurprijs is op aanvraag verkrijgbaar.

Het betreft hier een representatieve kantoorruimte gelegen op de 1e etage van een bedrijfsverzamelgebouw staande en gelegen op Greenib Business Park aan de Oosteinde 34 te Warmond.

OPPERVLAKTEN
Circa 577m² kantoorruimte. Deelverhuur is bespreekbaar en mogelijk vanaf 28,3m² VVO, exclusief aandeel algemene ruimte.

HUURPRIJS
• Huurprijs vanaf 100,00 euro per m² excl. btw en servicekosten per jaar.
• De servicekosten bedragen 50,00 euro per m² excl. btw per jaar.
• Parkeerplaatsen zijn te huur voor 275,00 euro per parkeerplaats excl. btw per jaar.

Het bedrijvenpark van Greenib is ruim 11 hectare groot. Daarvan is 30.000 m² grond uitgeefbaar. De beschikbare grond kan vrij ingedeeld worden.

BESTEMMINGSPLAN
Het bestemmingsplan is gericht op beperking van milieuhinder tot categorie 3 bedrijven. Er is een maximale bebouwingshoogte voor de kavels aangegeven van 13 meter bij een bebouwingspercentage van 85% van het terrein.