WARMOND – 08 november 2019

Greenib Onroerend Goed B.V. en Fit in Life hebben overeenstemming bereikt over de aanhuur van kantoorruimte/praktijk op de 1e verdieping van Oosteinde 34 in Warmond. De ruimte is door Fit in Life gerestyled en sinds deze week is operationeel.

WARMOND, 15 mei 2019

Greenib Onroerend Goed B.V. en Verpakapotheek B.V. hebben overeenstemming bereikt over de aanhuur van Oosteinde 44 in Warmond. Het gebouw bestaat uit een bedrijfsruimte op de begane grond met een moderne en lichte kantoorruimte op de verdieping. Tordoir van den Berg Architecten uit Hoofddorp heeft het gebouw ontworpen en de realisatie begeleid.

 

Warmond/Sassenheim - Een jarenlange wens van Greenib wordt vervuld. 

Er komen twee trappen met fietsgoot bij het viaduct Oosteinde/Warmonderweg voor betere bereikbaarheid van station Sassenheim.

Dat is onder andere voor ons park erg goed nieuws. Dagelijks reizen veel mensen per trein naar ons park. Een logische keus, met het tegenoverliggende station. Echter, de bereikbaarheid van het station te voet of fiets kan beter.

De bereikbaarheid wordt verbeterd door de komst van taludtrappen bij het viaduct Oosteinde/Warmonderweg. Voor meer informatie en foto's, zie onderstaande persbericht van Inteylingen:

https://www.inteylingen.nl/nieuws/taludtrappen-voor-betere-bereikbaarheid-station-sassenheim.html

WARMOND, 25 maart 219 - Greenib Onroerend Goed B.V. en EE Care B.V. hebben overeenstemming bereikt over de aanhuur van kantoorruimte op de begane grond van Oosteinde 34 in Warmond.

De ruimte is recentelijk geheel gerenoveerd waarbij de oorspronkelijke industriële uitstraling weer is hersteld, maar met het comfort en werkklimaat van nu. Tordoir van den Berg Architecten uit Hoofddorp heeft ten behoeve van de renovatie het plan ontworpen en vervolgens de uitvoering van het project begeleid. Het project is vorige week opgeleverd.

Hyundai Motor Netherlands B.V. en Greenib Onroerend Goed B.V. bereiken overeenstemming over herontwikkeling Hub van Doorneweg 14 in Sassenheim.

WARMOND – Greenib Onroerend Goed B.V. en Hyundai Motor Netherlands B.V. hebben overeenstemming bereikt over het realiseren van vernieuwde huisvesting voor het Nederlandse hoofdkantoor van Hyundai. Het huidige kantoor van Hyundai langs de A44 aan de Hub van Doorneweg 14 in Sassenheim wordt hiertoe volledig gerenoveerd en uitgebreid met een trainingscentrum.

WARMOND – Greenib Onroerend Goed B.V. en Next Drive B.V. hebben overeenstemming bereikt over het langjarig verlengen van de huurovereenkomst. Next Drive huurt kantoorruimte in het gebouw Oosteinde 34 in Warmond.

Next Drive b.v. levert onder de handelsnaam Enbisys, softwareontwikkeling voor innovatieve bedrijven in de zorg en onderwijs. De ontwikkelaars van Enbisys bouwen robuuste web en mobiele toepassingen. Hierbij ligt de technische focus op .Net, Java en Machine Learing. Meer informatie over Enbisys is te vinden op www.enbisys.nl.