WARMOND, 25 maart 219 - Greenib Onroerend Goed B.V. en EE Care B.V. hebben overeenstemming bereikt over de aanhuur van kantoorruimte op de begane grond van Oosteinde 34 in Warmond.

De ruimte is recentelijk geheel gerenoveerd waarbij de oorspronkelijke industriële uitstraling weer is hersteld, maar met het comfort en werkklimaat van nu. Tordoir van den Berg Architecten uit Hoofddorp heeft ten behoeve van de renovatie het plan ontworpen en vervolgens de uitvoering van het project begeleid. Het project is vorige week opgeleverd.

Hyundai Motor Netherlands B.V. en Greenib Onroerend Goed B.V. bereiken overeenstemming over herontwikkeling Hub van Doorneweg 14 in Sassenheim.

WARMOND – Greenib Onroerend Goed B.V. en Hyundai Motor Netherlands B.V. hebben overeenstemming bereikt over het realiseren van vernieuwde huisvesting voor het Nederlandse hoofdkantoor van Hyundai. Het huidige kantoor van Hyundai langs de A44 aan de Hub van Doorneweg 14 in Sassenheim wordt hiertoe volledig gerenoveerd en uitgebreid met een trainingscentrum.

WARMOND – Greenib Onroerend Goed B.V. en Next Drive B.V. hebben overeenstemming bereikt over het langjarig verlengen van de huurovereenkomst. Next Drive huurt kantoorruimte in het gebouw Oosteinde 34 in Warmond.

Next Drive b.v. levert onder de handelsnaam Enbisys, softwareontwikkeling voor innovatieve bedrijven in de zorg en onderwijs. De ontwikkelaars van Enbisys bouwen robuuste web en mobiele toepassingen. Hierbij ligt de technische focus op .Net, Java en Machine Learing. Meer informatie over Enbisys is te vinden op www.enbisys.nl.

WARMOND – Greenib Onroerend Goed B.V. en cosine hebben overeenstemming bereikt over het uitbreiden van de bestaande huisvesting. Cosine huurt sinds 2015 ruimte in Oosteinde 36 op Greenib Business Park. cosine heeft om haar sterke groei te faciliteren overeenstemming met Greenib bereikt over de aanhuur van 650 m2 bedrijfsruimte gelegen aan Oosteinde 34 in Warmond. In oktober zal worden gestart met het realiseren van een hoogwaardige productieruimte.

WARMOND – Per 22 maart 2017 is de heer mr. drs. M.A. Muijsson MRE benoemd tot Algemeen Directeur / Managing Director van Greenib Onroerend Goed B.V..

Hiermee volgt hij de heer J. Renes op die sinds 2004 als Algemeen Directeur de onderneming vertegenwoordigde. De heer Renes blijft als adviseur bij de onderneming betrokken.

WARMOND – Greenib Onroerend Goed B.V. en Oogzorg West B.V. hebben overeenstemming bereikt over het vergroten van de gehuurde ruimte. Oogzorg West huurt sinds 2002 ruimte op Greenib Businesspark ten behoeve van de kliniek Oogheelkunde Rijswijk.