Hyundai Motor Netherlands B.V. en Greenib Onroerend Goed B.V. bereiken overeenstemming over herontwikkeling Hub van Doorneweg 14 in Sassenheim.

WARMOND – Greenib Onroerend Goed B.V. en Hyundai Motor Netherlands B.V. hebben overeenstemming bereikt over het realiseren van vernieuwde huisvesting voor het Nederlandse hoofdkantoor van Hyundai. Het huidige kantoor van Hyundai langs de A44 aan de Hub van Doorneweg 14 in Sassenheim wordt hiertoe volledig gerenoveerd en uitgebreid met een trainingscentrum.

gog logo trans

PBV Architecten uit Wassenaar heeft hiertoe een ontwerp gemaakt, waarbij het huidige kantoor aan binnen- en buitenkant volledig wordt vernieuwd. Het bestaande gebouw zal worden voorzien van nieuwe gevels, installaties en interieur. Het interieurontwerp is verzorgt door Rever Interieurprojecten. De komende maanden zal hard gewerkt worden om het plan te realiseren. Door het bestaande gebouw nieuw leven in te blazen en te voorzien van diverse energie besparende maatregelen, voldoen zowel Hyundai als Greenib aan hun duurzaamheidsdoelstelling. Het gebouw zal na renovatie een energielabel A hebben. Slokker Bouwgroep B.V. vestiging Almere zal de renovatie uitvoeren, waarbij Cémpes Vastgoed B.V. uit Blaricum het projectmanagement op zich neemt. Juridisch zijn partijen bijgestaan door Houthoff.

hyundai gogbv herontwikkeling

Hyundai Motor Netherlands B.V., is de Hyundai-importeur van Nederland. In 1978 debuteerde het automerk op de Nederlandse markt. Daarmee is Nederland voor Hyundai een van de eerste exportlanden in de wereld. Voor meer informatie: www.hyundai.nl 


Bedrijfsprofiel Greenib Onroerend Goed B.V.

Greenib Onroerend Goed B.V. is een onafhankelijke beleggingsmaatschappij die optreedt als ontwikkelaar en eindbelegger van Greenib Businesspark in Warmond/Sassenheim. Greenib Onroerend Goed B.V. belegt in bestaande en nieuw te bouwen bedrijfsgebouwen op het terrein en beoogt een langjarige exploitatie. Het Business Park is gelegen op twee bedrijventerreinen: de Wetering en Jagtlust. Zij zijn op een steenworp afstand van elkaar gesitueerd in de gemeente Teylingen, op grondgebied van Warmond en Sassenheim.

Het park is centraal gelegen, direct aan de A44, tussen de luchthaven van Schiphol (ca. 15 minuten) en Rotterdam (ca. 30 minuten). Via de snelweg en het spoor is het park goed verbonden met de rest van het land. Het bedrijvenpark ligt op loopafstand van station Sassenheim.

De hoogwaardige kwaliteit en uitstraling van zowel bestaande als nieuwe gebouwen geeft het businesspark een bijzonder karakter. Greenib Onroerend Goed heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo wordt voor nieuwbouw gestreefd naar BREEAM-certificering. Het terrein is ruim van opzet met veel aandacht voor groen en water, waardoor een parkachtige omgeving ontstaat. Uiteraard zijn alle faciliteiten aanwezig, inclusief collectief parkmanagement.

Op het terrein bevinden zich een aantal gerenommeerde bedrijven zoals O'Neill, Hyundai, Hedera, Sensitech, Stichting Oogheelkunde Rijswijk en CAE. Naast de bestaande gebouwen biedt het terrein de mogelijkheid om op maat bedrijfs- en kantoorruimte te ontwikkelen voor nieuw te vestigen bedrijven.