WARMOND, 25 maart 219 - Greenib Onroerend Goed B.V. en EE Care B.V. hebben overeenstemming bereikt over de aanhuur van kantoorruimte op de begane grond van Oosteinde 34 in Warmond.

De ruimte is recentelijk geheel gerenoveerd waarbij de oorspronkelijke industriële uitstraling weer is hersteld, maar met het comfort en werkklimaat van nu. Tordoir van den Berg Architecten uit Hoofddorp heeft ten behoeve van de renovatie het plan ontworpen en vervolgens de uitvoering van het project begeleid. Het project is vorige week opgeleverd.


GOG logo zonder onderschrift
EE Care is al langjarig de energie adviseur van Greenib Onroerend Goed. EE Care heeft ons dan ook geadviseerd bij de eerste stappen van onze energietransitie naar duurzame (zonne-)energie. Door de komst van EE Care verwelkomen we niet alleen een nieuwe huurder, maar tevens een partner die ons zal helpen het park verder te verduurzamen.

gogbv 12042019

EE Care sinds 1 januari 2001 energie intermediair voor zowel bedrijven als particulieren in voornamelijk Noord- en Zuid-Holland. EE Care heeft als doel haar klanten te ontzorgen en tegelijkertijd de energiekosten te verlagen. Al vanaf het begin van de vrije energiemarkt zijn zij zich gaan specialiseren in de energie-inkoop, het analyseren van de energiegebruiken, controle van energiefacturen en -contracten. Daarbij zijn ze servicegericht, transparant en bieden een totaaloplossingen op energiegebied.

Meer informatie over EE Care is te vinden op: www.eecare.nl


Bedrijfsprofiel Greenib Onroerend Goed B.V.

Greenib Onroerend Goed B.V. is een onafhankelijke beleggingsmaatschappij die optreedt als ontwikkelaar en eindbelegger van Greenib Businesspark in Warmond/Sassenheim. Greenib Onroerend Goed B.V. belegt in bestaande en nieuw te bouwen bedrijfsgebouwen op het terrein en beoogt een langjarige exploitatie. Het Business Park is gelegen op twee bedrijventerreinen: de Wetering en Jagtlust. Zij zijn op een steenworp afstand van elkaar gesitueerd in de gemeente Teylingen, op grondgebied van Warmond en Sassenheim.

Het park is centraal gelegen, direct aan de A44, tussen de luchthaven van Schiphol (ca. 15 minuten) en Rotterdam (ca. 30 minuten). Via de snelweg en het spoor is het park goed verbonden met de rest van het land. Het bedrijvenpark ligt op loopafstand van station Sassenheim.

De hoogwaardige kwaliteit en uitstraling van zowel bestaande als nieuwe gebouwen geeft het businesspark een bijzonder karakter. Greenib Onroerend Goed heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo wordt voor nieuwbouw gestreefd naar BREEAM-certificering. Het terrein is ruim van opzet met veel aandacht voor groen en water, waardoor een parkachtige omgeving ontstaat. Uiteraard zijn alle faciliteiten aanwezig, inclusief collectief parkmanagement.

Op het terrein bevinden zich een aantal gerenommeerde bedrijven zoals O'Neill, Hyundai, Hedera, Sensitech, Stichting Oogheelkunde Rijswijk en CAE. Naast de bestaande gebouwen biedt het terrein de mogelijkheid om op maat bedrijfs- en kantoorruimte te ontwikkelen voor nieuw te vestigen bedrijven.

Meer informatie over Greenib Business Park is te vinden op: www.gogbv.nl.