WARMOND, 15 mei 2019

Greenib Onroerend Goed B.V. en Verpakapotheek B.V. hebben overeenstemming bereikt over de aanhuur van Oosteinde 44 in Warmond. Het gebouw bestaat uit een bedrijfsruimte op de begane grond met een moderne en lichte kantoorruimte op de verdieping. Tordoir van den Berg Architecten uit Hoofddorp heeft het gebouw ontworpen en de realisatie begeleid.


GOG logo zonder onderschrift

Verpakapotheek is al geruime tijd gevestigd op Greenib Business Park. Vanwege de groei van het bedrijf is uitbreiding van de huisvesting nodig. Greenib Onroerend Goed is dan ook verheugd deze groei te mogen faciliteren.

gogbv foto persbericht 15052019

Bedrijfsprofiel Verpakapotheek B.V.
Verpakapotheek opereert in de geneesmiddelenmarkt. Na 10 jaar specialist te zijn geweest in 
GDS (Geneesmiddelen Distributie Systeem) verpakken van medicijnen zijn de activiteiten in 2017 uitgebreid met aanvullende apotheekdiensten voor instellingen (verzorg- en verpleeghuizen).
Verpakapotheek heeft een flexibele benadering, hoogopgeleide apothekers, kwaliteitskeurmerken en is een trusted partner geworden van zorginstellingen waaronder ziekenhuizen. Ca. 100 medewerkers waaronder 14 apothekers, farmaceutische medewerkers en productiepersoneel, zijn werkzaam in onze locaties in Warmond & Ede. De, door IGJ (Inspectie Gezondheidzorg en Jeugd) goedgekeurde GDS-productiefaciliteit, is in Warmond gevestigd.

Meer informatie over Verpakapotheek is te vinden op: www.verpakapotheek.nl


Bedrijfsprofiel Greenib Onroerend Goed B.V.

Greenib Onroerend Goed B.V. is een onafhankelijke beleggingsmaatschappij die optreedt als ontwikkelaar en eindbelegger van Greenib Businesspark in Warmond/Sassenheim. Greenib Onroerend Goed B.V. belegt in bestaande en nieuw te bouwen bedrijfsgebouwen op het terrein en beoogt een langjarige exploitatie. Het Business Park is gelegen op twee bedrijventerreinen: de Wetering en Jagtlust. Zij zijn op een steenworp afstand van elkaar gesitueerd in de gemeente Teylingen, op grondgebied van Warmond en Sassenheim.

Het park is centraal gelegen, direct aan de A44, tussen de luchthaven van Schiphol (ca. 15 minuten) en Rotterdam (ca. 30 minuten). Via de snelweg en het spoor is het park goed verbonden met de rest van het land. Het bedrijvenpark ligt op loopafstand van station Sassenheim.

De hoogwaardige kwaliteit en uitstraling van zowel bestaande als nieuwe gebouwen geeft het businesspark een bijzonder karakter. Greenib Onroerend Goed heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo wordt voor nieuwbouw gestreefd naar BREEAM-certificering. Het terrein is ruim van opzet met veel aandacht voor groen en water, waardoor een parkachtige omgeving ontstaat. Uiteraard zijn alle faciliteiten aanwezig, inclusief collectief parkmanagement.

Op het terrein bevinden zich een aantal gerenommeerde bedrijven zoals O'Neill, Hyundai, Hedera, Sensitech, Stichting Oogheelkunde Rijswijk en CAE. Naast de bestaande gebouwen biedt het terrein de mogelijkheid om op maat bedrijfs- en kantoorruimte te ontwikkelen voor nieuw te vestigen bedrijven.