Het betreft hier het nieuw te bouwen representatieve bedrijfs-/kantoorgebouw “De Wetering” bestaande uit 2 units gelegen aan het Oosteinde te Warmond.

OPPERVLAKTEN
De Wetering West: Circa 570m² VVO begane grond en circa 450m² VVO op de 1e verdieping. De Wetering Oost: Circa 535m² VVO begane grond en circa 545m² VVO op de 1e verdieping.

Een eventuele alternatieve indeling behoort tot de mogelijkheden, zie hiervoor de bijlage met artist Impressions.

HUURPRIJS
De huurprijs is op aanvraag verkrijgbaar.

 
KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Warmond
Sectie: E
Nummer: 632 gedeeltelijk


PARKEREN
Bij het bedrijfs-/kantoorgebouw is royale parkeermogelijkheid aanwezig.


LOCATIE
Zeer centraal gelegen in de Randstad op het Greenib Business Park wat gelegen is aan de Rijksweg A44 (Amsterdam – Den Haag) op slechts 15 autominuten vanaf Schiphol Airport. In de nabijheid van NS-Station Sassenheim en bij de entree van het bedrijvenpark is een bushalte. Greenib Business Park is ruim opgezet in een fraai parklandschap.

VOORZIENINGEN
Opleveringsniveau zal bepaald worden in overleg met de opdrachtgever.

BESTEMMING
Bestemming Bedrijf -1, met functieaanduidingen bedrijf tot en met categorie 3.1 of zelfstandig kantoor danwel specifieke vorm van bedrijf – 1 – ondergeschikte detailhandel, zie bijlage bestemmingsplan. Bron: Ruimtelijke Plannen. De huurder dient zelf zorg te dragen voor de benodigde vestigingsvergunning. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.