Het betreft hier een zeer representatieve kantoorruimte welke gelegen is op het uitstekend onderhouden bedrijventerrein Greenib Business Park aan de Oosteinde 36 te Warmond. Er is een gezamenlijke entree op de begane grond. Via de trap bereikt u de eerste verdieping waar zich diverse kantoorruimtes en technische werkplekken bevinden.

OPPERVLAKTEN
Totaal van het gehuurde bedraagt 1.126m², als volgt onderverdeeld: Circa 1.017m² kantoorruimte 1e verdieping. Circa 230m² gezamenlijke entree/kantineruimte, waarvan circa 109m² naar rato te huur is. De mogelijkheid is aanwezig om per 1 januari 2023 circa 303m² extra kantoorruimte op de begane grond bij te huren.


HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 130,00 euro per m² per jaar exclusief btw.


PARKEREN
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein, in de huurprijs zijn 15 parkeerplaatsen inbegrepen. Meerdere parkeerplaatsen zijn te huur tegen een tarief van € 275,00 per parkeerplaats per jaar exclusief btw.


LOCATIE
Zeer gunstig gelegen nabij de rijksweg A44 richting Amsterdam- Den Haag en NS Station Sassenheim. Nabij de entree van het bedrijvenpark bevindt zich een bushalte.

VOORZIENINGEN
De gezamenlijke entree is voorzien van:

• Moderne pantry/keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.
• Toiletgroepen.
• Verlichtingsarmaturen.
• Veel raampartijen.

De kantoorruimte is onder andere voorzien van:
• PVC-vloer en deels vloerbedekking.
• Airconditioning.
• Moderne radiatoren.
• Glasvezelaansluiting.
• Alarmsysteem.
• Brandmeldinstallatie en een trackingsysteem.
• Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen.
• Energielabel A.

BESTEMMING
Bestemming bedrijven, functieaanduidingen bedrijf tot en met categorie 3.1, kantoor, -1- ondergeschikte detailhandel. Bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de betreffende gemeente.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vanaf 1 september 2021 en vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken - ROZ.

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.