WARMOND – Greenib Onroerend Goed B.V. en cosine hebben overeenstemming bereikt over het uitbreiden van de bestaande huisvesting. Cosine huurt sinds 2015 ruimte in Oosteinde 36 op Greenib Business Park. cosine heeft om haar sterke groei te faciliteren overeenstemming met Greenib bereikt over de aanhuur van 650 m2 bedrijfsruimte gelegen aan Oosteinde 34 in Warmond. In oktober zal worden gestart met het realiseren van een hoogwaardige productieruimte.

Cosine is een high-tech bedrijf dat optische meetinstrumenten ontwikkelt en produceert. Het team van cosine bestaat uit circa 40 hoog opgeleide professionals. Het bedrijf ontwikkelt maatwerk oplossingen voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. De gehuurde ruimte zal onder andere geschikt gemaakt gaan worden om de productiecapaciteit te vergroten. De ruimte zal daarom voorzien gaan worden van een aantal ‘clean-rooms’. De verwachting is dat de ruimte vanaf 1 januari 2019 operationeel zal zijn.

- Meer informatie over het gebouw en Greenib Business Park is te vinden op www.gogbv.nl
- Meer informatie over cosine is te vinden op www.cosine.nl  

Bedrijfsprofiel Greenib Onroerend Goed B.V.
Greenib Onroerend Goed B.V. is een onafhankelijke beleggingsmaatschappij die optreedt als ontwikkelaar en eindbelegger van Greenib Businesspark in Warmond/Sassenheim. Greenib Onroerend Goed B.V. belegt in bestaande en nieuw te bouwen bedrijfsgebouwen op het terrein en beoogt een langjarige exploitatie. Het Business Park is gelegen op twee bedrijventerreinen: De Wetering en Jagtlust. Zij zijn op een steenworp afstand van elkaar gesitueerd in de gemeente Teylingen, op grondgebied van Warmond en Sassenheim.

Het park is centraal gelegen, direct aan de A44, tussen de luchthaven van Schiphol (ca. 15 minuten) en Rotterdam (ca. 30 minuten). Via de snelweg en het spoor is het park goed verbonden met de rest van het land. Het bedrijvenpark ligt op loopafstand van station Sassenheim.

De hoogwaardige kwaliteit en uitstraling van zowel bestaande als nieuwe gebouwen geeft het businesspark een bijzonder karakter. Greenib Onroerend Goed heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo wordt voor nieuwbouw gestreefd naar BREEAM-certificering. Het terrein is ruim van opzet met veel aandacht voor groen en water, waardoor een parkachtige omgeving ontstaat. Uiteraard zijn alle faciliteiten aanwezig, inclusief collectief parkmanagement.

Op het terrein bevinden zich een aantal gerenommeerde bedrijven zoals O'Neill, Hedera, Sensitech, Stichting Oogheelkunde Rijswijk en Cosine. Naast de bestaande gebouwen biedt het terrein de mogelijkheid om op maat bedrijfs- en kantoorruimte te ontwikkelen voor nieuw te vestigen bedrijven.