WARMOND – Greenib Onroerend Goed B.V. en Next Drive B.V. hebben overeenstemming bereikt over het langjarig verlengen van de huurovereenkomst. Next Drive huurt kantoorruimte in het gebouw Oosteinde 34 in Warmond.

Next Drive b.v. levert onder de handelsnaam Enbisys, softwareontwikkeling voor innovatieve bedrijven in de zorg en onderwijs. De ontwikkelaars van Enbisys bouwen robuuste web en mobiele toepassingen. Hierbij ligt de technische focus op .Net, Java en Machine Learing. Meer informatie over Enbisys is te vinden op www.enbisys.nl.

gog logo trans

Onder de handelsnaam poctConnect levert Next Drive een connectiviteitsplatform om decentrale point of care instrumenten bij huisartsen veilig elektronisch te verbinden met diverse laboratoria. Dit betekent dat de zorgverlener sneller, beter en effectiever zorg kan bieden aan patiënten. Meer informatie www.poctConnect.nl.

Meer informatie over het gebouw en Greenib Business Park is te vinden op onze website.

Bedrijfsprofiel Greenib Onroerend Goed B.V.

Greenib Onroerend Goed B.V. is een onafhankelijke beleggingsmaatschappij die optreedt als ontwikkelaar en eindbelegger van Greenib Businesspark in Warmond/Sassenheim. Greenib Onroerend Goed B.V. belegt in bestaande en nieuw te bouwen bedrijfsgebouwen op het terrein en beoogt een langjarige exploitatie. Het Business Park is gelegen op twee bedrijventerreinen: De Wetering en Jagtlust. Zij zijn op een steenworp afstand van elkaar gesitueerd in de gemeente Teylingen, op grondgebied van Warmond en Sassenheim.

Het park is centraal gelegen, direct aan de A44, tussen de luchthaven van Schiphol (ca. 15 minuten) en Rotterdam (ca. 30 minuten). Via de snelweg en het spoor is het park goed verbonden met de rest van het land. Het bedrijvenpark ligt op loopafstand van station Sassenheim.

De hoogwaardige kwaliteit en uitstraling van zowel bestaande als nieuwe gebouwen geeft het businesspark een bijzonder karakter. Greenib Onroerend Goed heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo wordt voor nieuwbouw gestreefd naar BREEAM-certificering. Het terrein is ruim van opzet met veel aandacht voor groen en water, waardoor een parkachtige omgeving ontstaat. Uiteraard zijn alle faciliteiten aanwezig, inclusief collectief parkmanagement.

Op het terrein bevinden zich een aantal gerenommeerde bedrijven zoals O'Neill, Hedera, Sensitech, Stichting Oogheelkunde Rijswijk en CAE. Naast de bestaande gebouwen biedt het terrein de mogelijkheid om op maat bedrijfs- en kantoorruimte te ontwikkelen voor nieuw te vestigen bedrijven.